SKU: B0001IWYFAZ
Disponibilité : En Stock
26,43€ 76,99€
  • REDÉCOUVREZ LA JOIE DE CUISINER : Cet ustensile de cuisine traditionnel a des milliers d'utilisations, il est donc idéal pour toute cuisine moderne

  • TABLE DE CUISSON OU FOUR : préparez des gâteaux gallois, déposez des scones ou des crêpes sur la plaque de cuisson ou la cuisinière, ou mettez-les au four pour un pain ou une pizza sans défaut.

  • PAS DE POINTS CHAUDS : la fonte retient la chaleur sur toute sa surface, pour une cuisson uniforme, et aide à évacuer l'humidité pour des croûtes plus croustillantes

  • ROBUSTE MAIS FACILE À MANIPULER : cette pierre de cuisson est dotée d'une conception lourde et d'une poignée de transport pour faciliter le levage et la manœuvre.

  • INFO UTILE : Emballé dans une boîte cadeau intelligente avec 2 recettes faciles à suivre - pour les gâteaux et les crêpes gallois - et une garantie de 12 mois

  • NB : Pour protéger la fonte et conserver ses propriétés antiadhésives naturelles, ce produit doit être lavé à la main. Il ne va pas au lave-vaisselle

  • Description du produit

    Product Description Rediscover a traditional cooking tool. With KitchenCraft's cast iron baking stone you can prepare favourites like Welsh cakes, mini pancakes and drop scones on the stove. Or place it in the oven like a pizza stone to bake deliciously crisp pizza crusts. Tips for Preventing Rust Never soak the pan: Since cast iron is so vulnerable to rust, it’s best to limit your pan’s exposure to water as much as possible. Don’t let the pan air dry: Wipe off any excess water with a towel immediately after rinsing. To get your skillet bone dry, pop it on the burner to remove extra moisture Lightly oil after use: Once dried, rub your skillet with a thin layer of vegetable oil before storing Seasoning: Drop a tablespoon of vegetable oil on the pan/utensil and spread it around with your fingers or a paper towel. (Take care not to burn yourself on a warm skillet!). Oil the outside and the handle, too. Next, take a folded napkin and wipe off the excess oil. You’ll want the skillet to be lightly greased. Set your oven to 350 degrees and put some aluminum foil on the bottom rack. Then pop the skillet in, upside down, on the upper rack for about 1 hour. Turn the oven off and leave the pan inside until it’s cool. The oil will bake into the pores of the pan, providing a non-stick finish Box Contains 1 x KitchenCraft Round Cast Iron Baking Stone / Cooking Girdle, 27 cm (10.5") Diameter x 6.5 mm

    Contenu du coffret

    Pierre de cuisson


    KITCHEN CRAFT Pierre de cuisson avec finition antiadhésive et recettes dans une boîte cadeau ronde fonte 27 cm x 6,5 mm - B0001IWYFAZ